Om stillingen

Stillingstittel:

Helsefagarbeider – Assistent/vikar

Arbeidssted:

Narvik

Ansettelsesform:

Fulltid, deltid, vikariat

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdager, Søndager

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld, Natt

Arb.tidsordning:

Turnus

Oppstart:

Etter avtale

Søknadsfrist:

Snarest

Publisert:

06.12.2023

Kontaktperson for stillingen

Trine Fjellstad Eriksen – Kontorleder

Telefon: 46 70 66 88

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om stillingen. Søknad kan sendes direktepå e-post, eller du kan søke via stillingsannonsen på Arbeidsplassen.no.

Om arbeidsgiveren

Hålogaland Helse og Omsorg er en organisasjon i vekst som tilbyr helse- og omsorgstjenester av høy kvalitet. Våre dedikerte medarbeidere utgjør hjertet i virksomheten, og er den største ressursen i vår utvikling. Engasjementet for å levere kvalitetsomsorg og helsehjelp drives av vårt ønske om å skape et støttende, inkluderende og nyskapende arbeidsmiljø som reflekterer mangfoldet i samfunnet.

Vi setter pris på våre medarbeideres unike bidrag, og jobber kontinuerlig med å utvide og forbedre våre tjenester for å møte samfunnets behov.

Dette ser vi etter:

Vi er på utkikk etter motiverte assistenter og vikarer til ulike roller innen vår organisasjon. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et dynamisk og utviklende miljø.

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra helse- og omsorgssektoren er ønskelig, men ikke et krav
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Fleksibel og tilpasningsdyktig
  • Sterk stå-på-vilje og positiv innstilling
  • Gode kommunikasjonsevner og evne til samarbeid

Dette tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Fleksible arbeidstider
  • Et støttende og positivt arbeidsmiljø
  • Muligheter for faglig utvikling og karrierevekst

Søknadsprosess:

Vi vektlegger personlige egenskaper og egnethet i vår vurdering av kandidater, og ser etter ansatte med variert erfaring og ekte stå-på-vilje. Vi oppfordrer alle kandidater til å søke, uavhengig av bakgrunn.

For å søke, send din CV og et motivasjonsbrev på e-post til: trine.eriksen@2ho.no

Søknadsfrist:

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Bli en viktig del av vårt voksende team hos Hålogaland Helse og Omsorg – hvor hver enkelt medarbeider gjør en forskjell!

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi en bedre brukeropplevelse og til statistiske formål. Kapslene innhenter ingen personopplysninger. Ved å besøke nettsiden samtykker du til bruken av informasjonskapslene.  Les personvernerklæringen for nettsiden

Daglig leder HHO Pål Mathisen

Pål Strande Mathisen

Daglig leder

Pål er utdannet sykepleier ved Høgskolen i Harstad. Han har senere bygget på med videreutdanning og spesialisering innen rus og psykiatri, samt voldsrisikovurdering. Arbeidserfaringen er mangfoldig – fra sykehus, hjemmesykepleie og kommunal administrasjon, i tillegg til 15 år innen rus og psykiatri i offentlig og privat sektor.

Pål er en av tre eiere og gründere i Hålogaland Helse og Omsorg.

Jeg er hellig overbevist om at lokale løsninger er Jeg er hellig overbevist om at lokale løsninger er uovertrufne i leveransen av helse- og omsorgstjenester. Med lokal administrasjon, og medarbeidere som kjenner regionen, er vi bedre skodd når vi skal skreddersy individuelt tilpassede tilbud til våre beboere. Derfor etablerte vi Hålogaland Helse og Omsorg.