Jobb i Hålogaland Helse og Omsorg

Ektefølt omsorg - ekte engasjement, for mennesker som trenger det. Det er folkene i HHO, slik som jeg har lært dem å kjenne. Og det, det er et lag du vil være en del av.

Vil du jobbe sammen med oss?

Vår viktigste oppgave er å skape mestring og gode hverdager for våre beboere, gjennom å gi omsorg i tråd med den enkeltes reelle behov. Et dyktig og engasjert lag gjør at vi lykkes med det.

Mange av våre medarbeidere har relevant erfaring og/eller utdanning, men ikke alle. I kollegiet har vi også ufaglærte medarbeidere som gjør en suveren jobb i kraft av sine ferdigheter, og egenskaper.

I HHO jobber vi hver dag for at alle skal oppleve et arbeidsmiljø hvor trygghet og arbeidsglede er en selvfølge. Som medarbeider i HHO skal du også finne muligheter til å utvikle deg faglig, så vel som personlig. Slik vokser vi sammen.

Ledige stillinger

I jobbportalen vår finner du oversikt over ledige stillinger.

Finner du ikke jobben som passer for deg? Gjør det enkelt – opprett en profil og velg hvilke stillinger du ønsker å bli informert om, så tar vi kontakt med deg når vårt rekrutteringsbehov matcher din bakgrunn.

Kontaktpersoner - jobb i HHO

Linn B. Sollund-Walberg

HR-leder

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi en bedre brukeropplevelse og til statistiske formål. Kapslene innhenter ingen personopplysninger. Ved å besøke nettsiden samtykker du til bruken av informasjonskapslene.  Les personvernerklæringen for nettsiden

Daglig leder HHO Pål Mathisen

Pål Strande Mathisen

Daglig leder

Pål er utdannet sykepleier ved Høgskolen i Harstad. Han har senere bygget på med videreutdanning og spesialisering innen rus og psykiatri, samt voldsrisikovurdering. Arbeidserfaringen er mangfoldig – fra sykehus, hjemmesykepleie og kommunal administrasjon, i tillegg til 15 år innen rus og psykiatri i offentlig og privat sektor.

Pål er en av tre eiere og gründere i Hålogaland Helse og Omsorg.

Jeg er hellig overbevist om at lokale løsninger er Jeg er hellig overbevist om at lokale løsninger er uovertrufne i leveransen av helse- og omsorgstjenester. Med lokal administrasjon, og medarbeidere som kjenner regionen, er vi bedre skodd når vi skal skreddersy individuelt tilpassede tilbud til våre beboere. Derfor etablerte vi Hålogaland Helse og Omsorg.