Våre Tjenester

Heldøgns omsorgstjenester

Hålogaland Helse og Omsorg yter heldøgns omsorgstjenester til mennesker med særskilte behov. Med staten eller kommuner som oppdragsgiver, er vi selvstendige driftsoperatører for boenhetene. Herunder har HHO også det faglige ansvaret for at tjenestene utføres på best mulig måte.

Akutte omsorgstjenester

HHO tilbyr høyt kvalifisert personell på kort varsel ved akutte behov. Selskapet eier og drifter også boliger som egner seg og er klargjorte for akutte situasjoner. Vi har erfaring med å få på plass høykvalitets omsorgstjenester, også når utfordringen må løses umiddelbart.

Vikartjenester og bemanning

Hålogaland Helse og Omsorg kan stille sitt personell til disposisjon for kartlegginger, prosjektbaserte utfordringer, samt for rene vikartjenester. Våre ansatte har gjennomgående lang erfaring, relevant utdanning og god personlig egnethet.

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi en bedre brukeropplevelse og til statistiske formål. Kapslene innhenter ingen personopplysninger. Ved å besøke nettsiden samtykker du til bruken av informasjonskapslene.  Les personvernerklæringen for nettsiden

Skroll til toppen