Bemanning og Vikartjenester

Bemanning og vikartjenester

Hålogaland Helse og Omsorg kan stille sitt personell til disposisjon for gjennomføring av kartlegginger, prosjektbaserte utfordringer, samt for rene vikartjenester.

Vi har en personalbase bestående av over 50 dyktige og erfarne miljøarbeidere.

Samarbeid med oppdragsgiver

HHO kommer til å sikre at oppdragsgiveren får tjenester i henhold til bestilling.

Når du leier inn vikarer fra oss, vil vi produserer og fremvise blant annet dette:

  • Dokumentasjon på at forsikringer og arbeidsforhold er i orden
  • Dokumentasjon på at selskapet har betalt sine skatter og avgifter
  • Dokumentasjon av vikarens utdanning og erfaring

I HHO etterstreber vi å løse alle oppdrag, utfordringer og eventualiteter på best mulig måte. Våre oppdragsgivere vil oppleve at de har en profesjonell, kompetent og fleksibel samarbeidspartner i Hålogaland Helse og Omsorg.

Kompetente vikarer

Vårt personell består i all hovedsak av erfarne vernepleiere, sykepleiere, miljøarbeidere og personer med lignende utdanning og spesialisering. Gjennomsnittlig relevant yrkeserfaring er svært høy.

I tillegg til utdanning og yrkeserfaring, vektlegger HHO den personlige egnetheten når vi ansetter. Derfor har vi  flere ansatte med annerledes fag- og yrkesbakgrunn, men som i helhet utgjør viktige ressurser for oss og våre tjenestemottakere. Typiske eksempler er erfarne politifolk, pedagoger, idrettsutdannede, o.a. 

Når oppdragsgiveren leier inn vikarer fra Hålogaland Helse og Omsorg, kan de være sikre på at den som dukker opp på arbeidsstedet, har erfaring, faglig ballast og de personlige egenskaper som skal til for å gjøre en utmerket jobb. De ansatte i HHO har som regel lokal tilhørighet i regionene vi arbeider i.

Se kort beskrivelse av vårt kvalitetsarbeid.

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi en bedre brukeropplevelse og til statistiske formål. Kapslene innhenter ingen personopplysninger. Ved å besøke nettsiden samtykker du til bruken av informasjonskapslene.  Les personvernerklæringen for nettsiden

Skroll til toppen