Bemanning og vikartjenester

Hålogaland Helse og Omsorg har en personalbase som består av nærmere 100 dyktige og engasjerte medarbeidere. Andelen relevant yrkeserfaring er svært høy, bestående av erfarne vernepleiere, sykepleiere, miljøarbeidere og lignende utdanning/spesialisering. Vi kan stille kompetent personal til disposisjon, tilpasset din virksomhets behov.

Kompetente medarbeidere

I HHO tror vi på at mangfold gir styrke – i form av ulike perspektiver og løsninger, som igjen bidrar til en rikere omsorgstjeneste. Det har gitt oss en bredt sammensatt personalgruppe. Mange av våre medarbeidere er spesialisert innen arbeid med ulike psykiske lidelser, psykisk utviklingshemming og atferdsproblematikk.

Blant våre ansatte finner du vernepleiere, sykepleiere, sosionomer og spesialpedagoger. I tillegg vil du finne ansatte med utdanning som lærer, politi, trener og annet, samt ansatte uten mye utdanning. Alle gjør de en suveren jobb.

Personlig egnethet

Faglig kunnskap er viktig, men er alene ikke tilstrekkelig for å kunne yte omsorgstjenester av høy kvalitet. Våre medarbeideres personlige egnethet er avgjørende, og vurderingen av egenskaper og holdninger står sentralt når vi rekrutterer.

Ved innleie av personal fra HHO er du garantert erfaring, faglig kunnskap og egenskaper som er i henhold til jobben som skal utføres.

Kontaktpersoner - bemanning og vikartjenester

Assisterende daglig leder HHO Robert Israelsen

Robert Israelsen

Assisterende daglig leder

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi en bedre brukeropplevelse og til statistiske formål. Kapslene innhenter ingen personopplysninger. Ved å besøke nettsiden samtykker du til bruken av informasjonskapslene.  Les personvernerklæringen for nettsiden

Daglig leder HHO Pål Mathisen

Pål Strande Mathisen

Daglig leder

Pål er utdannet sykepleier ved Høgskolen i Harstad. Han har senere bygget på med videreutdanning og spesialisering innen rus og psykiatri, samt voldsrisikovurdering. Arbeidserfaringen er mangfoldig – fra sykehus, hjemmesykepleie og kommunal administrasjon, i tillegg til 15 år innen rus og psykiatri i offentlig og privat sektor.

Pål er en av tre eiere og gründere i Hålogaland Helse og Omsorg.

Jeg er hellig overbevist om at lokale løsninger er uovertrufne i leveransen av helse- og omsorgstjenester. Med lokal administrasjon, og medarbeidere som kjenner regionen, er vi bedre skodd når vi skal skreddersy individuelt tilpassede tilbud til våre beboere. Derfor etablerte vi Hålogaland Helse og Omsorg.