https://narviknu.no/ballangen-gruenderen-vil-starte-ny-helsestjeneste-skattepengene-maa-bli-igjen-i-nord-norge/04.04-06:01


Ballangen-gründeren vil starte ny helsestjeneste: – Skattepengene må bli igjen i Nord-Norge!

Ballangen-gründeren vil starte ny helsestjeneste: – Skattepengene må bli igjen i Nord-Norge!

Og Robert Israelsen ser for seg å ha kommuner over hele fylket på kundelista etter hvert.

Flere internasjonale aktører er i dag på banen for å drive helsetjenester i Norge.Det har Robert Israelsen sett seg lei på. Nå har han startet selskapet «Hålogaland Helse & Omsorg AS», som har som mål å tilby private helse- og omsorgstjenester i kommuner over hele Nordland.SPESIELLE OMRÅDER– Vårt fokus er spesielt psykiatri og utviklingshemninger. Målet er å bygge boliger hvor man kan huse brukere, beboere og ansatte. På sikt er målet å etablere oss over store områder. På Fauske så vel som i Tromsø, sier Israelsen.– Hvorfor la internasjonale aktører gjøre en jobb lokale aktører kan påta seg? Da gjør man også at skattekronene blir igjen i Nord-Norge, sier han videre.

Spesielt håper Israelsen å komme i kontakt med kommuner som har utfordringer innen disse to områdene.

– Da vil vi kunne bruke av vårt store nettverk av kompetente folk til å skaffe arbeidskraft. Vi ønsker å hjelpe, slik at man både får etablert omsorgsboliger og får folk til å jobbe der!

LANG ERFARING

Selv har Robert Israelsen over elleve års erfaring fra bransjen som konsulent for ulike helseforetak.

– På den tiden har jeg både bygd opp nettverk og sett en utvikling i markedet jeg ikke synes er sunn. Derfor ønsker vi å lage en seriøs konkurrent til utenlandske selskaper, slår han fast.

Morselskapet skal bære navnet Hålogaland Helse & Omsorg. Så etableres det datterselskap i kommunene som trenger det.

– På den måten drifter vi i den aktuelle kommunen, samtidig som vi har et sentralt morselskap som holder orden på ting. Jeg har veldig tro på prosjektet, sier Robert Israelsen.

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi en bedre brukeropplevelse og til statistiske formål. Kapslene innhenter ingen personopplysninger. Ved å besøke nettsiden samtykker du til bruken av informasjonskapslene.  Les personvernerklæringen for nettsiden

Daglig leder HHO Pål Mathisen

Pål Strande Mathisen

Daglig leder

Pål er utdannet sykepleier ved Høgskolen i Harstad. Han har senere bygget på med videreutdanning og spesialisering innen rus og psykiatri, samt voldsrisikovurdering. Arbeidserfaringen er mangfoldig – fra sykehus, hjemmesykepleie og kommunal administrasjon, i tillegg til 15 år innen rus og psykiatri i offentlig og privat sektor.

Pål er en av tre eiere og gründere i Hålogaland Helse og Omsorg.

Jeg er hellig overbevist om at lokale løsninger er Jeg er hellig overbevist om at lokale løsninger er uovertrufne i leveransen av helse- og omsorgstjenester. Med lokal administrasjon, og medarbeidere som kjenner regionen, er vi bedre skodd når vi skal skreddersy individuelt tilpassede tilbud til våre beboere. Derfor etablerte vi Hålogaland Helse og Omsorg.