Pressedekning i Narvik NU

Picture of Robert Israelsen

Robert Israelsen

Assisterende daglig leder

Ballangen-gründeren Robert Israelsen vil starte ny helsestjeneste. – Skattepengene må bli igjen i Nord-Norge, sier han, og ser for seg å ha kommuner over hele fylket på kundelista.

Flere internasjonale aktører er i dag på banen for å drive helsetjenester i Norge. Det har Robert Israelsen sett seg lei på. Nå har han startet selskapet «Hålogaland Helse & Omsorg AS», som har som mål å tilby private helse- og omsorgstjenester i kommuner over hele Nordland.

Spesielle områder

Vårt fokus er spesielt psykiatri og utviklingshemninger. Målet er å bygge boliger hvor man kan huse brukere, beboere og ansatte. På sikt er målet å etablere oss over store områder. På Fauske så vel som i Tromsø, sier Israelsen.– Hvorfor la internasjonale aktører gjøre en jobb lokale aktører kan påta seg? Da gjør man også at skattekronene blir igjen i Nord-Norge, sier han videre.

Spesielt håper Israelsen å komme i kontakt med kommuner som har utfordringer innen disse to områdene.

– Da vil vi kunne bruke av vårt store nettverk av kompetente folk til å skaffe arbeidskraft. Vi ønsker å hjelpe, slik at man både får etablert omsorgsboliger og får folk til å jobbe der!

Lang erfaring

Selv har Robert Israelsen over elleve års erfaring fra bransjen som konsulent for ulike helseforetak.

– På den tiden har jeg både bygd opp nettverk og sett en utvikling i markedet jeg ikke synes er sunn. Derfor ønsker vi å lage en seriøs konkurrent til utenlandske selskaper, slår han fast.

Morselskapet skal bære navnet Hålogaland Helse & Omsorg. Så etableres det datterselskap i kommunene som trenger det.

– På den måten drifter vi i den aktuelle kommunen, samtidig som vi har et sentralt morselskap som holder orden på ting. Jeg har veldig tro på prosjektet, sier Robert Israelsen.

Innholdsfortegnelse

Del artikkelen
Siste artikler fra HHO Innsikt
Aktuelt

Pressedekning i Narvik NU

Ballangen-gründeren Robert Israelsen vil starte ny helsestjeneste. – Skattepengene må bli igjen i Nord-Norge, sier han, og ser for seg å ha kommuner over hele fylket på kundelista.

Les artikkelen »

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi en bedre brukeropplevelse og til statistiske formål. Kapslene innhenter ingen personopplysninger. Ved å besøke nettsiden samtykker du til bruken av informasjonskapslene.  Les personvernerklæringen for nettsiden

Daglig leder HHO Pål Mathisen

Pål Strande Mathisen

Daglig leder

Pål er utdannet sykepleier ved Høgskolen i Harstad. Han har senere bygget på med videreutdanning og spesialisering innen rus og psykiatri, samt voldsrisikovurdering. Arbeidserfaringen er mangfoldig – fra sykehus, hjemmesykepleie og kommunal administrasjon, i tillegg til 15 år innen rus og psykiatri i offentlig og privat sektor.

Pål er en av tre eiere og gründere i Hålogaland Helse og Omsorg.

Jeg er hellig overbevist om at lokale løsninger er uovertrufne i leveransen av helse- og omsorgstjenester. Med lokal administrasjon, og medarbeidere som kjenner regionen, er vi bedre skodd når vi skal skreddersy individuelt tilpassede tilbud til våre beboere. Derfor etablerte vi Hålogaland Helse og Omsorg.