Endelig er HHO startet

Picture of Robert Israelsen

Robert Israelsen

Assisterende daglig leder

Tekstutdrag blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla.

1 april 2019 ble Hålogaland Helse og Omsorg etablert. Vi er i gang.

Det er mange ressurser som muliggjør at HHO allerede kan tilby sine tjenester. Blant annet må følgende ressurser muliggjort og sikret oppstarten.

Ressurser

  • Økopartner Ballangen: De vil gjennomføre regnskapet og følge opp lønninger i HHO AS. I tillegg kan de dokumentere at skatter og avgifter er betalt som det skal.
  • Power Office Go: HHO sitt online regnskapssystem.
  • IF forsikring: IF er HHO sin forsikringsleverandør. IF kan sende ut forsikringsattest til de som trenger informasjon om dette
  • Journalsystem: XX leverer online digitalt journalsystem til HHO AS
  • HMS-arbeidet: HHO har knyttet til seg ressurser for god kvalitet på selskapet HMS-arbeid. Oppfølgingen og selskapets HMS-arbeid vil fortløpende styrebehandles for å sikre fokus og kvalitet i arbeidet.

Innholdsfortegnelse

Del artikkelen
Siste artikler fra HHO Innsikt

Nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi en bedre brukeropplevelse og til statistiske formål. Kapslene innhenter ingen personopplysninger. Ved å besøke nettsiden samtykker du til bruken av informasjonskapslene.  Les personvernerklæringen for nettsiden

Daglig leder HHO Pål Mathisen

Pål Strande Mathisen

Daglig leder

Pål er utdannet sykepleier ved Høgskolen i Harstad. Han har senere bygget på med videreutdanning og spesialisering innen rus og psykiatri, samt voldsrisikovurdering. Arbeidserfaringen er mangfoldig – fra sykehus, hjemmesykepleie og kommunal administrasjon, i tillegg til 15 år innen rus og psykiatri i offentlig og privat sektor.

Pål er en av tre eiere og gründere i Hålogaland Helse og Omsorg.

Jeg er hellig overbevist om at lokale løsninger er uovertrufne i leveransen av helse- og omsorgstjenester. Med lokal administrasjon, og medarbeidere som kjenner regionen, er vi bedre skodd når vi skal skreddersy individuelt tilpassede tilbud til våre beboere. Derfor etablerte vi Hålogaland Helse og Omsorg.